businesscase.dk > Nyheder > artikler om business case > Mere end 11.000 har været forbi businesscase.dk i 2017
mirror, spejl

Mere end 11.000 har været forbi businesscase.dk i 2017

Med 2017 lige bagud, vil vi løfte sløret for, hvilke blogs, der hittede i 2017 på businesscase.dk

 

Vi hjælper gerne folk på vej, og derfor skriver vi blogs om emnet og deler dem i vores nyhedsbrev, som vi sender ud 1-2 gange om måneden. I 2017 var følgende blogs de mest læste på businesscase.dk/nyheder:

 

  1. Det er de forkerte, der skriver business casen!

Vi har statistik fra 1strokes business case undersøgelse krydret med vores oplevelser ude i de danske organisationer, og der ser vi, at det ofte er de forkerte, der skriver business casen. Og det giver oftest den effekt, at alle gevinsterne ikke bliver realiseret. Og det er jo skidt, når man nu har investeret…

 

  1. 9 veje til en effektiv business case

Denne blog ser vi som en forlænget arm af vores business case skabelon. Her får læser 9 tips til en effektiv business case. Hvem vil ikke gerne have en effektiv business case? Det betyder ikke alenlange dokumenter, for der skal kun forfattes lige det, hvad der skal bruges!

 

  1. Sundhedsplatformen – en trist nyhed

2017 har ikke været et positivt medie år for sundhedsplatformen. Det er kommet frem at nogle beregninger har været en anelse romantiseret. (Og det har vi også skrevet en blog om) Det duer ikke – for det vil altid komme frem i lyset, hvis tallene ikke er velbegrundet.

Så en løftet pegefinger – hvis ikke man selv formår at lave en velbegrundet business case proces, så opfordrer vi til, at man får hjælp.

 

1stroke har udfærdiget en business case skabelon, der er blevet vist for jer læsere mere end 8000 gange i 2017 – og det er vi også ganske stolte af! Det viser os, at der er et behov for læring og finpudsning af, hvordan man kommer igang. Du kan hente skabelonen via dette link.