businesscase.dk > Nyheder > Uncategorized > Martin J. Ernst – initiativtageren bag businesscase.dk – fylder 50 år den 30. juni 2022
Martin J. Ernst

Martin J. Ernst – initiativtageren bag businesscase.dk – fylder 50 år den 30. juni 2022

Martin J. Ernst – initiativtageren bag businesscase.dk – fylder 50 år.

I den forbindelse vil Thursday Consulting gerne invitere dig til en uformel reception i vores lokaler. Det vil foregå på i vores lokaler ved Ny Ellebjerg station: Trekronergade 126H, 3. sal, 2500 Valby.

Tid: På selve Martins fødselsdag den 30. juni 2022 fra 15-17.

Vi servere lidt godt til ganen.

Af hensyn til afvikling af arrangementet, så skal vi bede dig om at tilmelde dig til arrangementet via dette link: link

Det har været alt for længe siden vi har ses IRL. Der er ingen forventninger til andet end at kunne hilse på dig. Håber at se dig!

Om Martin J. Ernst

Siden 1998 har Martin arbejdet intensivt med rådgivning og implementering af ERP- og standardrammesystemer på forretningskritiske projekter både i den offentlige og den private sektor. Primært i rollen som program- eller projektleder.

Martin J. Ernst er mangeårig ekspert inden for udarbejdelse af business cases og gevinstrealisering.

Martin bidrager med en række foredrag, artikler og web-casts. Desuden har han været medlem af redaktionen af ERP-håndbogen, som udgives af Børsens Ledelseshåndbøger. Martin er tidligere ekstern lektor på ITU, hvor han var kursusansvarlig for kurset “Business Cases”.

Martin er initiativtager til den årlige undersøgelse af danskernes brug af business case og gevinstrealisering, som har været gennemført siden 2012.

Februar 2015 udkom hans første bog om business casen og gevinstrealisering “Mastering the Business Case”. Oktober 2017 udkom hans anden bog om samme emne på dansk “Business casen 361° – hele vejen rundt om gevinstrealisering“.

Start 2018 blev Martin fast blogger på Version2.dk.

Martin er uddannet Cand.polyt. (1998) og er certificeret i PRINCE2 & MSP.

Om Thursday Consulting

A Perfect Thursday handler om livsglæde, leverancekultur, gode kollegaer og glade kunder.

Thursday Consulting er en nystartet uafhængig konsulentvirksomhed. Vi har et indgående ønske om at løse komplekse problemstillinger for vores kunder.

Thursday har erfaringen fra de store konsulenthuse og agiliteten ved at være lille. Vores fokus er operationelle og forretningsdrevne forandringer, ofte med et væsentligt behov for ledelsesmæssig forankring, samt indsigt i forretningens behov, muligheder og risici.

Vi har dyb erfaring med strategi-/forretningsudvikling og eksekvering, digitalisering/it-muligheder og udfordringer. Yderligere har vi specialiserede konsulenter indenfor aktuarområdet og rådgivning af startups.

Vi ønsker at agere den erfarne rådgiver, der med dyb faglighed og erfaring i at forberede og eksekvere organisatorisk forandring, støtter vores kunders ledelser og organisationer igennem komplicerede projekter, analyser og processer.

Vi vil gerne opfattes som en del af vores kunders organisation, og arbejder altid med respekt for kundens medarbejdere, arbejdsformer og politikker.

Læs mere her: Thursday Consulting.