businesscase.dk > Nyheder > Aktuelle nyheder > Black Friday 2022 – Helt specielt tilbud på businesscase.dk’s business case kursus

Black Friday 2022 – Helt specielt tilbud på businesscase.dk’s business case kursus

Hvem vil ikke være bedre til at kunne skrive en business case – og ikke mindst får den værdi ud af det, som er blevet nedfældet i dette dokument. Uden gevinstrealisering ingen værdi.

Helt i den amerikanske ånd med at give gode tilbud en bestemt fredag i november, så udbyder vi et af vores kurser til en helt speciel pris resten af november.

Det er kurset “Business case og gevinstrealisering”. Gennem en blanding af forelæsninger og ”hands-on” arbejde lærer du at identificere og forstå de elementer, som er nødvendige for at afdække og realisere projekternes værdi – fra den overordnede forretningsstrategi til projekternes enkelte aktiviteter, forandringsbehov og ressourceforbrug samt gevinster. Kurset giver en grundig indføring i de metoder og teorier, der skal i spil for at udvikle en solid business case og gevinstrealiseringsplan.

Læs mere om kurset her: KURSUS: BUSINESS CASE OG GEVINSTREALISERING

Dette tilbud glæder kun kursusgangen den 24. og 25. januar 2023. Normalt pris 9.990,- (plus moms) og frem til udgangen af november, så kan I får dette kursus til 7.500,- (plus moms).

Tilmelding skal ske til info@businesscase.dk. Tilmelding er bindende.

Kursuslederen – Martin J. Ernst

Kurset bliver gennemført af Martin J. Ernst.

Martin er ekspert inden for udarbejdelse af business cases primært med fokus på realisering af gevinster. Her er forretningsforståelse en vigtig kompetence for at kunne opstille en business case og sikre  realiseringen af denne. Der er specielt fokus på den regnskabsmæssige påvirkning af business casen, da fokus er på ROI.

Martin J. Ernst
Martin J. Ernst

Læs mere om Martin her: Forfatterne bag businesscases.dk – businesscase.dk

Bøgerne brug i dette kursus

På dette kursus bruges en af de to bøger, som Martin J. Ernst har været med til at skrive. Det er næsten den samme bog – den ene er på engelsk og den anden på dansk.

Mastering the Business Case – kan købes her: Bogen – Mastering the Business Case – Greatwater.dk

Business Case 361 – Hele vejen rundt om gevinstrealisering – kan købes her: Bogen – Business casen 361° – hele vejen rundt om gevinstrealisering – Greatwater.dk