businesscase.dk > Nyheder > Alle kurser > Åbne kurser > Nye datoer for de åbne business case og gevinstrealisering i 2021
Pexels.com

Nye datoer for de åbne business case og gevinstrealisering i 2021

Vi har opdateret datoer for de åbne kurser.

De kan ses og bestilles her: Åbne business case kurser

Kurset er det originale business case kursus udviklet af Martin J. Ernst og forløber over tre dage. Der er mulighed for at vælge en dag mere, hvor der er fokus på Statens business case model.

Business case og gevinstrealisering

Business casen er rygraden i ethvert forretningsprojekt. Om det handler om at købe et nyt IT system, en virksomhed eller om at outsource dele af sin IT-drift. Ja, så bør man altid stoppe op og se på mulighederne, omkostningerne og gevinsterne ved enhver ændring.

Kurset giver en grundig indføring i de metoder og teorier, der skal i spil for at udvikle en solid business case og gevinstrealiseringsplan.

Dit udbytte

  • Du opnår kendskab til konkrete værktøjer, teknikker og rammeværk og bliver i stand til at anvende dem på en systematisk måde.
  • Indblik i og erfaring med at analysere initiativer og projekter i et økonomisk perspektiv.
  • Din viden og færdigheder med business casen bliver styrket – og du kan udarbejde og gennemføre business cases, der høster de forventede resultater.
  • Du får bogen: “Business Casen 361° – hele vejen rundt om gevinstrealisering”, som danner grundlag for kurset.

Hvem er du?

Kurset henvender sig primært til linjeledere, medarbejdere i en stabsfunktion, program- og projektledere og/eller medarbejdere, der er direkte involveret i projekter.

Intro til Statens business case model

Kom og få en gennemgang af processer og værktøjer til at lave en god business case.

På dette intro kursus kommer vi ikke til at arbejde “hands-on” med business casen. Hvis du vil lære mere og have hands-on øvelser, skal du vælge “Business Case og gevinstrealisering“, eventuelt med tilvalg af en 4. dag med Statens business case model.

På dette introkursus på en dage, kommer vi rundt om det teoretiske grundlag i et godt tempo. Det er krydret med vores erfaringer gennem mere end 19 år. Så har du allerede erfaring med business cases og vil have et brush up eller hjælp til fokus på nogle vigtige elementer, så kan du få det på dette kursus.

Du får desuden bogen: “Business Casen 361° – hele vejen rundt om gevinstrealisiring” tilsendt forinden kurset, så du har mulighed for at være godt forberedt.

Underviser vil være Martin J. Ernst, CEO 1stroke, business case ekspert, ekstern underviser på ITU, forfatter og oplægsholder.

Hvis du vil vide mere?

Læs mere på businesscase.dk/kurser