businesscase.dk > Nyheder > Aktuelle nyheder > Har du en business case, som skal nomineres til “Danmarks bedste business case 2021”?

Har du en business case, som skal nomineres til “Danmarks bedste business case 2021”?

De sidste ni års undersøgelser af danske virksomheders og organisationers brug af business cases og gevinstrealisering taler deres eget sprog. Undersøgelserne har givet et unikt indblik i og en temperaturmåling på, hvor langt virksomheder og organisationer er kommet med brugen af business cases og gevinstrealisering. Især gevinstrealiseringen er et område, der fortsat mangler fuld opmærksomhed og giver udfordringer for virksomheder og organisationer. 

Det og meget mere ønsker vi med ”Danmarks bedste business case” at sætte fokus på. Vi vil vise, at de gode eksempler findes, så andre kan blive bedre.

Målet er at skabe et fundament, hvor vi som virksomheder og offentlige organisationer kan tage en diskussion af, hvordan vi kommer til at gennemføre effektive projekter og skabe projekter, der understøtter strategien og skaber reel værdi til deres respektive organisationer. Uanset om den værdi er en regnskabsmæssig effekt, en forbedring af klimaet eller nogle af de andre af vores (FNs) verdensmål.

Har du en business case, som bør nomineres?

Har du en business case, som bør nomineres? Eller kender du en som bør, men som ikke tænker “det er lige noget for mig”? Så vil vi meget gerne høre fra jer.

Skriv gerne på info@businesscase.dk.

Du kan tilmelde dig her: http://danmarksbedstebusinesscase.dk/nominering2021/

Vi vil behandle jeres henvendelse fortroligt indtil at I er klar med et budskab omkring den oprindelige business case og den efterfølgende realiseret gevinst. Først når I er klar bliver det kommunikeret ud – og efterfølgende sent til vores jury.

I vil komme i godt selskab

Hvis I vinder, så vil I komme i det gode skab af firmaer, som allerede har bevist, at de har få noget ud af deres investeringer.

I 2019 vandt DSB og Mater for henholdsvis den bedste traditionelle drifts business case. Her vandt Vandvender publikumsprisen.

I 2020 vandt Geodatastyrelsen og Svebølle Viskinge Fjernvarmeselskab. Her blev Svebølle Viskinge Fjernvarmeselskab også vinder af publikumsprisen.