businesscase.dk > Nyheder > Aktuelle nyheder > Ny version af den populære gratis business case skabelon

Ny version af den populære gratis business case skabelon

Står du overfor at skulle lave en business case, så er der hjælp at hente her med businesscase.dk’s business case skabelon. Den er netop blevet opdateret, og tips er skrevet til. Gennem de sidste 8 år har tusindvis downloaded denne skabelon.

Det er en svær disciplin at skrive en solid business case. Længde, omfang, opbygning skal både være grundig og detaljeret, men samtidig også kunne sælge projektet og give beslutningstagerne i organisationen et godt fundament. En skabelon er en god start, og denne skabelon bliver fulgt op af et par mails med tips og tricks.

Initiativtageren bag businesscase.dk, Martin J. Ernst, Stifter af 1stroke Management Consultants og ekstern lektor på ITU, har samlet sine erfaringer med business cases i en ny opdateret skabelon, som gør skriveprocessen lettere.

“Vi holder løbende kurser i, hvordan du skriver en solid business case – og vi ved, at det kan være en frustrerende og svær proces. Vores erfaring er dog, at med en skabelon, som fortæller, hvad de forskellige afsnit skal indeholde, bliver arbejdet meget lettere. Samtidig sikrer vores skabelon også, at du når hele vejen rundt om det projekt, som business casen skal sælge,” siger Martin J. Ernst, som også er medforfatter til bøgerne Mastering the Business Case og Business Case 361.

HENT DEN NYESTE VERSION AF BUSINESS CASEN HER.

 

Skabelonen er blevet til på baggrund af viden fra den årlige undersøgelse

businesscase.dk har i en række år undersøgt brugen af business cases og arbejdet med den efterfølgende gevinstrealisering i både den private og offentlige sektor. Bliv klogere på den nyeste undersøgelse her!

Har du spørgsmål til business case og gevinstrealisering samt digitalisering i det offentlige, er du velkommen til at sende os dit spørgsmål på info@businesscase.dk.
Du kan også kontakte Martin J. Ernst, på tlf.: +45 2991 1122.

 

Resultatet fra et business case kursus
Resultatet fra et business case kursus.