businesscase.dk > Nyheder > Alle kurser > Egne åbne kurser > Har du brug for hjælp til Statens business case model?

Har du brug for hjælp til Statens business case model?

1stroke oplever en stigende efterspørgsel på rådgivning i Statens Business case model.

Der er stort fokus på at leve op til de gældende regler, at høste gevinsterne fra de investeringer, der allerede er gjort og komme sikkert i mål med Statens business case.

Derfor udbyder 1stroke nu flere muligheder for at hjælpe ansatte med Statens business case model.

 

  • Et introkursus, der på 2 dage giver dig indsigt i, hvordan hele business casen hænger sammen, og hvilke faldgruber der er. Du bliver klædt på til at udfordre sammenhængene mellem IT, forandringer og gevinster.

 

  • Et udvidet kursus, hvor du arbejder hands-on med business casen. De første 3 dage gennemgår vi vores generelle business case model med fokus på interessenter, risici, forandringer og især gevinster. Den 4. dag er tilegnet Statens Business case model. Her bygger vi oven på den viden, vi har lært de sidste 3 dage, og du har mulighed for at arbejde på din konkrete business case.

 

Underviser er Martin J. Ernst, der har 19 års erfaring med business cases i den offentlige såvel som den private sektor. Martin breder budskabet om gevinstrealisering ud på flere medier og fungerer også som ekstern lektor på ITU, oplægsholder og forfatter.

Vil du vide mere om kurserne eller har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte 1stroke ganske uforpligtende