businesscase.dk > Nyheder > business case > Gratis opdateret skabelon til business cases

Gratis opdateret skabelon til business cases

Står du overfor at skulle lave en business case, så er der hjælp at hente her med 1troke’s business case skabelon.

Det er en svær disciplin at skrive en solid business case. Længde, omfang, opbygning skal både være grundig og detaljeret, men samtidig også kunne sælge projektet og give beslutningstagerne i organisationen et godt fundament.

Konsulenthuset 1stroke har samlet sine erfaringer med business cases i en ny opdateret skabelon, som gør skriveprocessen lettere.

“Vi holder løbende kurser i, hvordan du skriver en solid business case – og vi ved, at det kan være en frustrerende og svær proces. Vores erfaring er dog, at med en skabelon, som fortæller, hvad de forskellige afsnit skal indeholde, bliver arbejdet meget lettere. Samtidig sikrer vores skabelon også, at du når hele vejen rundt om det projekt, som business casen skal sælge,” siger Martin J. Ernst, stifter af 1stroke og medforfatter til bogen Mastering the Business Case.

Hent den nyeste version af business case skabelonen

1stroke har i en række år undersøgt brugen af business cases og arbejdet med den efterfølgende gevinstrealisering i både den private og offentlige sektor. Bliv klogere på den nyeste undersøgelse her!

Har du spørgsmål til business case og gevinstrealisering samt digitalisering i det offentlige, er du velkommen til at sende os dit spørgsmål på info@1stroke.dk.
Du kan også kontakte Martin J. Ernst, på tlf.: +45 2991 1122.