businesscase.dk > Nyheder > Aktuelle nyheder > Åben for tilmeldinger
Business Case kurser

Åben for tilmeldinger

Så er der åbnet op for tilmeldinger til det efterspurgte business case kursus, hvor du kommer hele vejen rundt om business cases og gevinstrealisering.

Business casen er rygraden i ethvert forretningsprojekt. Om det handler om at købe et nyt IT system, en virksomhed eller om at outsource dele af sin IT-drift. Ja, så bør man altid stoppe op og se på mulighederne, omkostningerne og gevinsterne ved enhver ændring.

Kurset giver en grundig indføring i de metoder og teorier, der skal i spil for at udvikle en solid business case og gevinstrealiseringsplan.

Dit udbytte

  • Du opnår kendskab til konkrete værktøjer, teknikker og rammeværk og bliver i stand til at anvende dem på en systematisk måde.
  • Indblik i og erfaring med at analysere initiativer og projekter i et økonomisk perspektiv.
  • Din viden og færdigheder med business casen bliver styrket – og du kan udarbejde og gennemføre business cases, der høster de forventede resultater.
  • Du får 1strokes egen bog: “Business Casen 361° – hele vejen rundt om gevinstrealisering”, som danner grundlag for kurset.

Praktisk information

Kurset løber over tre dage og finder sted i indre by, kun fem minutters gang fra Københavns Hovedbanegård. Der er ligeledes mulighed for at parkere lige udenfor kursusstedet.

Vores kurser er intensive og foregår på små hold. Det giver dig mulighed for at arbejde i dybden med såvel det faglige stof, men også den business case, som du måske sidder og kæmper med i din organisation eller virksomhed.

Har du spørgsmål, må du endelig kontakte os på info@1stroke.dk eller telefon 3360 7576