businesscase.dk > Nyheder > Aktuelle nyheder > Sønderlemmende kritik af statens IT-projekter: Urealistiske forventninger til milliongevinster

Sønderlemmende kritik af statens IT-projekter: Urealistiske forventninger til milliongevinster

Rigsrevisionens beretning; kritik af statens IT-projekter

I fredags bragte Version2.dk artiklen; Sønderlemmende kritik af statens IT-projekter: Urealistiske forventninger til milliongevinster. Denne artikel var baseret på en ny beretning fra Rigsrevisionen om, at gevinstrealisering halter.

Det har initiativtager for “Danmarks bedste business case”, redaktør af businesscase.dk og stifter af 1stroke Management Consulting, Martin J. Ernst, skrevet et blogindlæg om på Version2: https://www.version2.dk/blog/gevinstrealisering-halter-ikke-kun-staten-staar-lige-saa-slemt-private-1091322

Den er ikke kun gal i den offentlige sektor

Inden vi slår på den offentlige sektor for, at de ikke klarer sig særlig godt med gevinstrealiseringen, er det altid klogt at kigge indad først. For der er vist et ordsprog, der siger ned med sten og glashuse, og her må vi bare konstatere, at det går mindst lige så skidt med at realisere gevinsterne i den private sektor. Hvorvidt det er halvdelen eller en tredjedel af gevinsterne, som ikke realiseres, er der ingen grund til at skændes om – for det vigtige handler om, at vi bør se dette som et læringspotentiale, hvor vi alle står til at vinde og blive klogere.

Konferencen Danmarks bedste business case hylder de
gode eksempler

Formålet med konferencen Danmarks bedste business case har netop været at hylde de gode eksempler og tage ved lære af dem! Vi gjorde det sidste år med stor succes, og vi gentager selvfølgelig konferencen i år den 3. november, med én lille ændring; vi kører hele konferencen online grundet – you guessed it, corona – og derfor er konferencen også helt ekstraordinært gratis i år.  

For at vende tilbage til det som hele blogindlægget startede med – Rigsrevisionens beretning – så er håbet med konferencen Danmark bedste business case, at vi sammen kan blive inspireret og tage ved lære af de gode eksempler, således at Rigsrevisionens beretning i fremtiden er langt mere positiv. Ses vi den 3. november, hvor vi hylder de bedste cases i Danmark og bliver klogere?

Hvis du har nogle gode eksempler, så hører vi gerne fra jer.

Du kan tilmelde dig konferencen Danmarks bedste business case her.

Se programmet for konferencen her.

Eller nomier en business case her.

https://vimeo.com/458178533