businesscase.dk > Nyheder > Uncategorized > Jimmy Kevin Pedersen taler til Computerworld seminar om offentlig digitalisering og dennes business case

Jimmy Kevin Pedersen taler til Computerworld seminar om offentlig digitalisering og dennes business case

Den 22. oktober afholder Computerworld Events et formiddagsseminar om offentlig digitalisering. Seminaret stiller skarpt på, hvordan digitalisering kan hjælpe til at indfri det offentliges ambitioner om at imødekomme politiske ønsker om besparelser og effektiviseringer  – uden at give køb på borgernes forventning om gode velfærdsydelser.

I forbindelse med konferencen vil ass. partner i 1stroke Jimmy Kevin Pedersen give et foredrag med overskriften “Sparer det offentlige nok på digital selvbetjening og e-post?”. Foredraget fokuserer på det offentliges udfordringer med at realisere de planlagte gevinster ved digitaliseringsprojekter, og vil give konkrete bud på, hvad offentlige organisationer kan gøre for at blive bedre til at høste både de økonomiske og de ikke-økonomiske gevinster. I foredraget vil Jimmy trække på sin erfaring med offentlig digitalisering, som han blandt andet har erhvervet sig som chef i Digitaliseringsstyrelsen og vicedirektør i Københavns Kommunes Økonomiforvaltning med ansvaret for bl.a. kommunens IT.

Du kan læse mere om konferencen og tilmelde dig på Computerworld Events hjemmeside. Det er gratis at deltage i konferencen.

Hvis I er interesseret i at booke et foredrag eller høre mere om 1strokes ydelser er I velkomne til at kontakte partner Martin J. Ernst på 2991 1122 eller skrive til os på info@1stroke.dk. Besøg også vores faglige site businesscase.dk for mere inspiration til, hvordan I afdækker og realiserer jeres projekters potentielle gevinster.