SKABELEON: RAPPORTERING

businesscase.dk > SKABELEON: RAPPORTERING

Vi er blevet spurgt et utal af gange om man dels kan få en business case skabelon, en skabelon til og eksempler på gevinstrealiseringsplan samt en skabelon for gevinstrealiseringsrapporten. Udfordringen er, at det afhænger utrolig meget af, hvad projektet er, og hvad der skal realiseres?

Business casen skabelonen

1strokes business case skabelon indeholder en universel tilgang til opstilling af business casen. Dette kan bruges til at opstille de fleste business cases, og det er gevinstoverblikket, som definerer de enkelte typer af business cases. Du kan læse mere om det her.

Gevinstrealiseringsplanen

Her skal planen følge almindelige praksis i den organisation, hvor gevinsterne skal realiseres. Dvs. planen skal ikke være en separat plan, men en integreret plan med dels projektets øvrige aktiviteter og de øvrige programmer, projekter og aktiviteter i organisationen. Planen afhænger 100% af, hvad der skal realiseres, og derfor tilbyder vi ikke en generel skabelon.

Gevinstrealiseringsrapporten

Denne rapport skal også være en integreret del af den rapportering, som i dag eksisterer i virksomheden.

Vi arbejder på at udarbejde en skabelon for gevinstrealiseringsrapporten, og den vil følge her på denne side, når færdig.

Vil du have besked, når den er klar, kan du melde dig til vores nyhedsbrev, der sendes 1-2 gange pr. måned med nyt fra business casens og forretningsmodellernes verden.

Vi er igang med at udvikle rapporten og sender besked ud i vores nyhedsbrev, når den er klar.

Vil du være først til at se rapport skabelonen, når den går live – kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Vil du se seneste nyt inden for business cases og forretningsmodeller?

Gå til nyheder