businesscase.dk > Nyheder > Aktuelle nyheder > Så blev det torsdag – på flere måder …
Martin J. Ernst og Robert Bo Jensen

Så blev det torsdag – på flere måder …

Den 1. marts 2023 er redaktøren af businesscase.dk, Martin J. Ernst, tiltrådt som partner i Thursday Consulting.

”Jeg er meget glad for den mulighed for at være del af en vidensgruppen, som tæller rigtig mange års erfaring fra konsulent branchen”. Siger, Martin J. Ernst og fortsætter ” Stort tak til Robert Bo Jensen og Ola Mortensen for at vise mig den tillid. Jeg er sikker på at vi alle i Thursday sammen kan skabe noget rigtig godt. Det hele er startet godt, værdierne er på plads – nu skal vi give den gas.”

Fortsat fokus på værdiskabelse – og ikke mindst business casen og gevinstrealiseringen

Skiftet til Thursday betyder en fortsat fokus på værdiskabelse – og ikke mindst business casen og gevinstrealiseringen. Både businesscase.dk og dens værktøjer vil der fortsat være under udviklingen.

Om Thursday Consulting

Thursday Consulting er en nystartet uafhængig konsulentvirksomhed. Vi har et indgående ønske om, at løse komplekse problemstillinger for vores kunder.

Thursday har erfaringen fra de store konsulenthuse og agiliteten ved at være lille.

Vores fokus er operationelle og forretningsdrevne forandringer, ofte med et væsentligt behov for ledelsesmæssig forankring samt indsigt i forretningens behov, muligheder og risici.

Vi har dyb erfaring med strategi-/forretningsudvikling og eksekvering, digitalisering/it-muligheder og udfordringer. Yderligere har vi specialiserede konsulenter indenfor aktuarområdet og rådgivning af startups.

Vi ønsker at agere den erfarne rådgiver, der med dyb faglighed og erfaring i, at forberede og eksekvere organisatorisk forandring, støtter vores kunders ledelser og organisationer igennem komplicerede projekter, analyser og processer.

Vi vil gerne opfattes som en del af vores kunders organisation, og arbejder altid med respekt for kundens medarbejdere, arbejdsformer og politikker.

Primo marts 2022 tæller Thursday Consulting 17 medarbejdere.

Om businesscase.dk

Det faglige site businesscase.dk er nok Danmarks største site med inspiration omkring business cases og gevinstrealisering. Sidste år var der mere end 15.000 besøg på denne side. Business case skabelonen har været downloaded over 2.500 gange. Teamet bag businesscase.dk har også stået bag den årlige undersøgelse af danskerne brug af business case og gevinstrealisering samt konferencen ”Danmarks bedste business case”.

Hvis I vil vide mere, så er I velkomne til at kontakte Martin J. Ernst på enten telefon 2991 1122 eller email martin.ernst@thursday.consulting …