9. Industri, innovation og infrastruktur

businesscase.dk > INSPIRATION TIL DIN BUSINESS CASE OG EFTERFØLGENDE GEVINSTREALISERING > FN’s VERDENSMÅL > 9. Industri, innovation og infrastruktur

Her på businesscase.dk vil vi løbende supplere med artikler om FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling ud fra en business case vinkel.

9. Industri, innovation og infrastruktur

At fremme bæredygtig industri og investere i videnskabelig forskning og innovation er alle vigtige måder til at skubbe på en bæredygtig udvikling.

FN's verdensmål nr. 9

Hvad er business casen i
industri, innovation og infrastruktur?

Vi ønsker at opdatere løbende med gode cases, der understøtter verdensmålene.

Kender du til en god case, der centrerer sig om at øge industri, innovation og infrastruktur? Så kontakt Martin J. Ernst på info@businesscase.dk

Mål

Små og mellemstore virksomheders adgang til finansielle tjenesteydelser, herunder lånemuligheder skal øges

Informationsdeling

Adgang til informations- og kommunikationsteknologi skal øges betragteligt og et klart mål er at tilbyde alle adgang til Internettet, til en overkommenlig pris.

Forskning

Videnskabelig forskning skal udvides og den teknologiske kapacitet i de industrielle sektorer i alle lande skal opgraderes.

Industrialisering

Vi skal fremme en inklusiv og bæredygtig industrialisering, og industriens andel af beskæftigelsen og bruttonationalproduktet skal øges i større grad inden 2030.

Modtag vores nyhedsbrev en gang om måneden

Skriv dig op her og få artikler, tips og vejledning til business cases og gevinstrealisering relevant for den offentlige og private sektor.

Image Source: WOCinTechChat, Icon Finder