8. Anstændige jobs og økonomisk vækst

businesscase.dk > INSPIRATION TIL DIN BUSINESS CASE OG EFTERFØLGENDE GEVINSTREALISERING > FN’s VERDENSMÅL > 8. Anstændige jobs og økonomisk vækst

Her på businesscase.dk vil vi løbende supplere med artikler om FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling ud fra en business case vinkel.

8. Anstændige jobs og økonomisk vækst

Vi ser en langsommere vækst med større uligheder og en beskæftigelsesrate, der ikke vokser hurtigt nok til at holde trit med den voksende arbejdsstyrke

FN's verdensmål nr. 8

Hvad er business casen i
anstændige jobs og økonomisk vækst?

Sociale kapitalfond

Heldigvis findes der gode eksempler på virksomheder og organisationer, som tager benhårdt udgangspunkt i netop verdensmålene. Den sociale kapitalfont med Claus Bjørn Billehøj i spidsen inviterer virksomheder, som har en social svarlighed. Det vil sige, at de arbejder for delmål 8 ”Anstændige jobs og økonomisk vækst”.

Vi ønsker at opdatere løbende med gode cases, der understøtter verdensmålene.

Kender du til en god case, der centrerer sig om at øge anstændige jobs og økonomisk vækst? Så kontakt Martin J. Ernst på info@businesscase.dk

Unge

Inden 2020 skal andelen af unge, der ikke er i beskæftigelse eller under uddannelse væsentligt reduceres.

BNP mål

Den årlige økonomisk vækst pr. indbygger skal være på mindst 7% vækst i bruttonationalproduktet (BNP) pr. år i de mindst udviklede lande.

Forbrug

Indtil 2030 skal den globale ressourceudnyttelse inden for forbrug og produktion forbedres, og forsøge at afkoble økonomisk vækst fra miljøforringelse.

Turisme

Inden 2030 skal der gennemføres politikker, der fremmer bæredygtig turisme, som skaber arbejdspladser og fremmer lokale kulturer og produkter.

Modtag vores nyhedsbrev en gang om måneden

Skriv dig op her og få artikler, tips og vejledning til business cases og gevinstrealisering relevant for den offentlige og private sektor.

Image Source: WOCinTechChat, Icon Finder