Her på businesscase.dk vil vi løbende supplere med artikler om FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling ud fra en business case vinkel.

6. Rent vand & sanitet

Vandmangel påvirker mere end 40 procent af verdens befolkning. I 2050 forventes det, at hver fjerde er påvirket af tilbagevendende vandmangel.

fn's verdensmål nr. 6

Hvad er business casen i
rent vand & sanitet?

Vi ønsker at opdatere løbende med gode cases, der understøtter verdensmålene.

Kender du til en god case, der centrerer sig om at sikre rent vand og sanitet? Så kontakt Martin J. Ernst på info@businesscase.dk

Vandforbrug

Inden 2030 skal effektiviteten af vandforbrug øges markant.

Økosystemer

Inden 2020 skal vandrelaterede økosystemer, som bjerge, skove, vådområder, floder, grundvandsbassiner og søer beskyttes og gendannes.

Vandkvalitet

Inden 2030 skal vandkvaliteten forbedres ved at reducere forurening, afskaffe affaldsdumping og minimere udslip af farlige kemikalier og materialer

Sanitet

Inden 2030 skal der opnås lige adgang til egnet sanitet og hygiejne for alle. Der skal være ordentlige toiletforhold for alle med særlig opmærksom på kvinder og pigers behov.

Modtag vores nyhedsbrev en gang om måneden

Skriv dig op her og få artikler, tips og vejledning til business cases og gevinstrealisering relevant for den offentlige og private sektor.

Image Source: WOCinTechChat, Icon Finder