5. Ligestilling mellem kønnene

businesscase.dk > INSPIRATION TIL DIN BUSINESS CASE OG EFTERFØLGENDE GEVINSTREALISERING > FN’s VERDENSMÅL > 5. Ligestilling mellem kønnene

Her på businesscase.dk vil vi løbende supplere med artikler om FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling ud fra en business case vinkel.

5. Ligestilling mellem kønnene

En styrkelse af kvinders rettigheder og muligheder, og større ligestilling mellem kønnene er afgørende for en bæredygtig udvikling.

mål 5:Ligestilling mellem kønnene

Hvad er business casen i
ligestilling mellem kønnene?

Vi arbejder meget hård på at samle gode eksempler på den gode business case for dette mål. Hvis du gerne vil bidrage, er du meget velkomne til at kontakte os på info@businesscase.dk

Hvis du gerne vil vide, hvornår der kommer ny materiale til i denne serie, så tilmeld dig vores nyhedsbrev (bunden af siden).

Vold - nej tak!

Alle former for vold mod alle kvinder og piger i de offentlige og private rum skal elimineres, herunder menneskehandel og seksuel og andre former for udnyttelse.

Rettigheder

Kvinder skal have lige rettigheder til økonomiske ressourcer samt adgang til ejerskab og kontrol over jord og andre former for ejendom og finansielle tjenester.

Tvang

Alle skadelige skikke som børneægteskaber, tidlige ægteskaber og tvangsægteskaber samt omskæring af piger skal elimineres

Lederskab

Kvinder skal sikres fuld og effektiv deltagelse og lige muligheder for lederskab på alle niveauer af beslutningstagning inden for politik, økonomi og det offentlige liv.

Modtag vores nyhedsbrev en gang om måneden

Skriv dig op her og få artikler, tips og vejledning til business cases og gevinstrealisering relevant for den offentlige og private sektor.

Image Source: WOCinTechChat, Icon Finder