3. Sundhed og trivsel

businesscase.dk > Inspiration > FN’s VERDENSMÅL > 3. Sundhed og trivsel

Her på businesscase.dk vil vi løbende supplere med artikler om FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling ud fra en business case vinkel.

3. Sundhed og trivsel

Fokus på malaria, tuberkulose, HIV/AIDS og børnedødelighed ved fødslen har løftet sundheden på verdensplan, men der er stadig lang vej til global sundhed og trivsel. 

FN's verdensmål nr. 3

Hvad er business casen i
sundhed og trivsel?

Vi ønsker at opdatere løbende med gode cases, der understøtter verdensmålene.

Kender du til en god case der centrerer sig om at øge sundhed og trivsel? Så kontakt Martin J. Ernst på info@businesscase.dk

Mål om stofmisbrug

Forebyggelse og behandling af stofmisbrug, herunder narkotikamisbrug og skadelig brug af alkohol, skal styrkes.

Følgevirkninger

Hvad nytter det at have løftet folk ud af fattigdom og sult, hvis de stadig bliver syge og dør alt for tidligt i deres liv?

Mål om sygdom

Inden 2030 skal der sættes en stopper for epidemier af AIDS, tuberkulose, malaria og negligerede tropiske sygdomme, og sygdomme som hepatitis, vandbårne sygdomme og andre smitsomme sygdomme skal bekæmpes.

Mål om kemikalier

Inden 2030 skal antallet af dødsfald og sygdomme som følge af udsættelse for farlige kemikalier samt luft-, vand- og jordforurening og kontaminering, væsentligt reduceres.

Modtag vores nyhedsbrev en gang om måneden

Skriv dig op her og få artikler, tips og vejledning til business cases og gevinstrealisering relevant for den offentlige og private sektor.

Image Source: WOCinTechChat, Icon Finder