Her på businesscase.dk vil vi løbende supplere med artikler om FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling ud fra en business case vinkel.

14. Livet i havet

Havforurening, som primært stammer fra landbaserede kilder, er ved at nå et alarmerende højt niveau. I gennemsnit er der 13.000 stykker plastikaffald på hver kvadratkilometer i havet.

FN's verdensmål nr. 14

Hvad er business casen i
livet i havet?

Vi ønsker at opdatere løbende med gode cases, der understøtter verdensmålene.

Kender du til en god case, der centrerer sig om at forbedre livet i havet? Så kontakt Martin J. Ernst på info@businesscase.dk

Mål inden 2020

Inden 2020 skal hav- og kystnære økosystemer beskyttes og forvaltes bæredygtigt for at undgå større negativ indvirkning.

Fiskeri

Inden 2020, skal fiskeri effektivt reguleres, og der skal sættes en stopper for overfiskeri, for ulovligt, urapporteret og ureguleret fiskeri og for destruktive fiskerimetoder.

Fredet

Inden 2020 skal mindst 10% af kyst- og havområder være fredet i overensstemmelse med national og international lovgivning.

Havforurening

Inden 2025 skal alle former for havforurening væsentligt reduceres, især forurening forårsaget af landbaserede aktiviteter.

Modtag vores nyhedsbrev en gang om måneden

Skriv dig op her og få artikler, tips og vejledning til business cases og gevinstrealisering relevant for den offentlige og private sektor.

Image Source: WOCinTechChat, Icon Finder