12. Ansvarligt forbrug og produktion

businesscase.dk > INSPIRATION TIL DIN BUSINESS CASE OG EFTERFØLGENDE GEVINSTREALISERING > FN’s VERDENSMÅL > 12. Ansvarligt forbrug og produktion

Her på businesscase.dk vil vi løbende supplere med artikler om FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling ud fra en business case vinkel.

12. Ansvarligt forbrug og produktion

Sikker styring af vores fælles naturressourcer, og måden vi kommer af med giftigt affald og forurenende stoffer, er vigtige målepunkter for at nå ansvarligt forbrug og produktion.  

FN's verdensmål nr. 12

Hvad er business casen i
ansvarligt forbrug og produktion?

Mater - bæredygtige møbler

Mater er en dansk møbelproducent startet af Henrik Marstrand. Hele værdiggrundlaget med denne virksomhed er netop at skabe etisk design med bæredygtige materialer som omdrejningspunkt. Dvs. de taler bl.a. ind til verdensmål nummer 12.

Vi ønsker at opdatere løbende med gode cases, der understøtter verdensmålene.

Kender du til en god case, der centrerer sig om at øge ansvarligt forbrug og produktion? Så kontakt Martin J. Ernst på info@businesscase.dk

Madspild

Inden 2030 skal det globale madspild på detail- og forbrugerniveau pr. indbygger halveres. Fødevaretab i produktions- og forsyningskæder skal bringes ned.

Offentligt indkøb

Fremme bæredygtige offentlige indkøbspraksis, der er i overensstemmelse med nationale politikker og prioriteter.

Affaldsmængder

Inden 2030 skal mængderne af affald væsentligt reduceres gennem forebyggelse, reduktion, genbrug og genvinding.

Viden om harmoni

Inden 2030 skal mennesker alle steder i verden have den relevante information og viden om bæredygtig udvikling og livsstil i harmoni med naturen.

Modtag vores nyhedsbrev en gang om måneden

Skriv dig op her og få artikler, tips og vejledning til business cases og gevinstrealisering relevant for den offentlige og private sektor.

Image Source: WOCinTechChat, Icon Finder