Her på businesscase.dk vil vi løbende supplere med artikler om FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling ud fra en business case vinkel.

1. Afskaf fattigdom

Tilbyd et job, betal en fair løn og se folk løfte sig ud af ekstrem fattigdom. 

Arbejder du i en produktionsvirksomhed med outsourcet produktion til 3. verdenslande, så har du mulighed for at hjælpe og sikre fattige arbejdere med et job under fair vilkår.

Mål 1: afskaf fattigdom

Hvad er business casen i
afskaf fattigdom?

Vi ønsker at opdatere løbende med gode cases, der understøtter verdensmålene.

Kender du til en god case der centrerer sig om af afskaffe fattigdom? Så kontakt Martin J. Ernst på info@businesscase.dk.

Delmål

Inden 2030 skal andelen af mænd, kvinder og børn i alle aldre, som lever i fattigdom i alle dens dimensioner, halveres i henhold til nationale definitioner.

Følgevirkninger

Med fattigdom følger en masse negative udfordringer. Vi kan nævne ernæring og sundhed og uddannelse. Dermed mangler kompetencer til at løfte sig ud af fattigdom.

Retten til at eje

Inden 2030 skal det sikres, at alle mænd og kvinder, især de fattige og de udsatte, har lige ret til de økonomiske ressourcer samt adgang til basale serviceydelser, ejerskab og kontrol over land og andre former for ejendom

Info

Globalt set lever mere end 800 millioner mennesker stadig for mindre end 1,25 dollars om dagen; mange mangler adgang til tilstrækkeligt mad, rent drikkevand og sanitet.

Modtag vores nyhedsbrev en gang om måneden

Skriv dig op her og få artikler, tips og vejledning til business cases og gevinstrealisering relevant for den offentlige og private sektor.

Har du hørt om vores kurser om business case og gevinstrealisering?

Resultatet fra et business case kursus

Seneste indlæg: