businesscase.dk > Nyheder > Aktuelle nyheder > businesscase.dk og Thursday Consulting kan købes via en SKI aftale

businesscase.dk og Thursday Consulting kan købes via en SKI aftale

Den 10. februar 2020 trådte en ny SKI rammeaftale i kraft. Og konsulenthuset bag businesscase.dk er godkendt som underleverandør.

”Vi glæder os til at forsætte dialogen med nye som tidligere offentlige kunder om, hvordan vi, i Thursday Consulting kan hjælpe indenfor mulighederne, som ligger i SKI 17.11 aftalen. Vi er utrolig stolte af at være underleverandør til det konsortium (17.11 Konsulenterne), der kan og må levere ydelser i forhold til SKI 17.11. Og vi håber, at vi med vores store erfaring indenfor særligt forretningsprocesser og effektivisering kan få lov til at bidrage til at løfte det offentliges projekter endnu mere – og være med til at hente gevinsterne hjem”, understreger Martin J. Ernst.

For et konsulenthus som Thursday Consulting er det også et kvalitetsstempel af de ydelser, som vi leverer til vores kunder. Og vi glæder os til at komme i dialog med vores samarbejdspartnere og kunder om mulighederne inden for rammeaftalen.  

Thursday Consulting er godt rustet til at levere på alle punkter indenfor delaftale 1 (strategi- og organisationsudvikling) og delaftale 2 (forretningsprocesser og effektivisering).

Er du interesseret i at høre mulighederne for, hvordan din organisation bedst kan bruge mulighederne indenfor 17.11 eller dette gåhjem-møde, så må du endelig hive fat i Martin J. Ernst, Partner, Thursday Consulting på martin.ernst@thursday.consulting.

Oplev Martin J. Ernst på OffDig 2022 gennemføre workshoppen: Byg Bedre Beslutningsgrundlag

Workshop tema: Udarbejdelse af grundige beslutningsoplæg omkring nye lovende løsninger – lær at brug kausaliteten mellem funktioner i it og de forretningsmæssige mål

Læs mere her: Byg bedre beslutningsoplæg og få din løsning igennem – workshop med Martin J. Ernst på OffDig22